top of page
Lenses

NINA ASTRO

Tutte le novità

Home: Benvenuto

Horoskopi 27 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Pasuri të reja presin në dashuri. Ju jeni me të vërtetë me fat që jeni të rrethuar nga kaq shumë njerëz që ju...

Horoskopi 26 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Nëse keni qenë përgjegjës fiskal, keni mbajtur të gjitha faturat tuaja, keni krahasuar çmimet dhe keni kursyer...

Horoskopi 25 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Së shpejti edhe ju do të merrni frymë thellë. Për një herë, rezervoni ditën sot për gjërat e bukura,...

Horoskopi 24 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Vëmendja juaj ekstreme ndaj detajeve në këtë ditë do t'ju lejojë të mos nënvlerësoni disa situata që mund të...

Gezuar Shigjetar

Shigjetari (22 nentor - 21 dhjetor) E fundit nga tre shenjat e zjarrit, Shigjetari dominohet nga Jupiteri "mbreti i Olimpit", një simbol...

Horoskopi 20 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Në fushën profesionale do të jetë e mundur të fillojmë iniciativa të reja dhe të rinisim një projekt të caktuar...

Horoskopi 19 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Sot mund të lindin arsye serioze që do t'ju bëjnë të ndryshoni mendim për disa shpenzime që duhet të keni ose...

Horoskopi 17 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Eshtë koha për pak shopping? Nëse keni kohë (dhe para), yjet ju këshillojnë t’i jepni një prekje të veçantë...

Horoskopi 16 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Energjitë tuaja janë në maksimumin e tyre pse të mos i shfrytëzoni ato? Sot do të jetë koha e duhur për të...

Horoskopi 12 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Shpenzimet e paparashikuara mund të ju falimentojnë. Sot është një ditë kushtuar relaksimit, prandaj përpiquni...

Horoskopi 10 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ndoshta në këtë ditë do të përjetoni ndjenja të përziera, të cilat nuk do t'ju bëjnë të kaloni orë të lumtura...

Horoskopi 09 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Mundohuni të orientoheni drejt klubeve më të gjalla, do të jeni në gjendje të shkarkoni shumë nga tensioni i...

Horoskopi 06 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Një mizantropi e vogël do t'ju ndalojë të shijoni marrëdhënie pozitive shoqërore. Jashtë mureve të shtëpisë...

Horoskopi 05 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Puna në kompani në këtë ditë mund të krijojë disa probleme, veçanërisht nga pikëpamja e vendimmarrjes. Dashuria...

Horoskopi 4 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Jeta e përditshme po fillon të ndihet e ngushtë, prandaj është koha të mendoni seriozisht për disa lajme. Eshtë...

Horoskopi 03 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Një Hënë e bukur nuk mund të zgjidhë gjithçka, por shkëlqen në shenjën e optimizmit, Shigjetari, i veçantë për...

Horoskopi 02 nentor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ju po duroni presion të ekzagjeruar në punë, dhe megjithatë nuk është koha të hiqni dorë: analizoni me kujdes...

Home: Blog2

Modulo di iscrizione

Rimani aggiornato

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Iscriviti

CONTATTACI

Grazie per l'interesse dimostrato in Nina astro. Per maggiori informazioni, non esitare a contattarmi, ti risponderò appena possibile!

  • Facebook

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Contatti
bottom of page