top of page
Lenses

NINA ASTRO

Tutte le novità

Home: Benvenuto

Horoskopi javor 08-14 shkurt

Dashi (21 mars- 20 prill) Mos harroni se marrëdhënia jonë me të ardhmen duhet të kalojë gjithmonë dhe domosdoshmërisht përmes fantazisë,...

Horoskopi 4 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Ju do të keni armët e duhura për ta bërë çdo moment me njeriun tuaj të dashur shpërblyes qe do të jetë i...

Horoskopi 3 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Shtyni takimet dhe shpenzimet që nuk kanë rëndësi në këtë kohë, për të favorizuar ata që meritojnë të merren...

Horoskopi 2 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Jini të kujdesshëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për shpenzimet e pushimeve. Një pushim nga ajo që ju shqetëson,...

Horoskopi 1 Shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Lajme të këndshme në fushën e dashurisë. Mund të jetë një ditë e mirë për të ndërmarrë atë hap shtesë me...

Horoskopi 29 janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Do të merrni atë që dëshironi pa përpjekje. Në kohën e duhur do të zbuloheni folës të përsosur dhe do të jeni...

Horoskopi 28 Janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Do të jeni plot sharm, te gazuar si një gotë shampanjë dhe askush nuk do të guxojë të ndalojë përparimet tuaja...

Horoskopi 27 janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Disa shpërqendrime të papritura mund të shkaktojnë dëme. Sot duhet t'u kushtoni më shumë vëmendje se zakonisht...

Horoskopi 26 janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Tensione të lehta në dashuri për ata që kanë lindur në dekadën e tretë. Familja juaj ka nevojë për ju, sot...

Horoskopi 25 janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Shpesh e gjeni veten të hutuar para ndjenjave tuaja, por sot nuk mund të mos i përballoni njëherë e...

Horoskopi 22 Janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Sot pak nga dëshira juaj për të poseduar dhe ngacmar do të shfaqet veçanërisht me partnerin ose mikun tuaj....

Horoskopi 21 Janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Mos u shqetësoni për ndonjë keqkuptim në dashuri nëse keni lindur në fund të shenjës. Ndonjëherë dini të...

Horoskopi 20 Janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Aftësitë tuaja janë shumë më të zhvilluara gjatë kësaj kohe dhe kjo ju jep besim në fusha të ndryshme....

Horoskopi 19 Janar 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Koha zgjidh gjithçka dhe do të shihni se deri në fund të kësaj dite gjërat do të bëhen të qarta përsëri. Duke...

Horoskopi 2021 Dashi

Të gjithë te lindurit ne Dash do të duhet të përgatiten për një vit transformimi. Horoskopi 2021 do të përgatisë një provë durimi dhe...

Horoskopi 2021 Demi

Demi është një shenjë toke, kështu që ata zakonisht e shikojnë botën nga një këndvështrim praktik dhe ndonjëherë edhe materialist....

Home: Blog2

Modulo di iscrizione

Rimani aggiornato

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Iscriviti

CONTATTACI

Grazie per l'interesse dimostrato in Nina astro. Per maggiori informazioni, non esitare a contattarmi, ti risponderò appena possibile!

  • Facebook

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Contatti
bottom of page