top of page
Lenses

NINA ASTRO

Tutte le novità

Home: Benvenuto

Horoskopi 14 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Mundohuni të vazhdoni me planet tuaja pa dëgjuar ata që do t'ju mashtrojnë për t'ju marrë në rrugën e tyre. Do...

Horoskopi 10 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Miqtë ose kolegët mund të ekzagjerojnë pak për të treguar disa nga gabimet tuaja dhe mund të mos e vërejnë...

Horoskopi 9 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Për horoskopin sot problemet ekonomike në lidhje me vështirësitë në gjetjen e një pune ose menaxhimin e...

Horoskopi 8 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ndoshta ka një person në jetën tuaj që është i përfshirë romantikisht me ju, shumë më tepër nga sa do ta kishit...

Horoskopi 7 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Mund të keni një takim të këndshëm ose të bëni një marrëveshje fitimprurëse. Por shumë situata të tjera mund të...

Horoskopi 04 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Beni hapa mbrapa sot, përpiquni të mos merrni në detaje që do ta bëjnë punën tuaj të komplikuar pa nevojë për...

Horoskopi 03 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Rishikoni me qetësi situatën tuaj financiare. Hetoni pak për atë që ata ju ofrojnë në këmbim të kohës tuaj, por...

Horoskopi 02 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Rrezikon të shkosh në punë me humor të keq këtë mëngjes, për momentin nuk të ndihmojnë yjet, me të vërtetë ke...

Horoskopi shtator 2020

Dashuria Gjeste konkrete, kujdesi dhe vëmendja: kur fjalët nuk janë të mjaftueshme, synoni për gjërat thelbësore. Shtatori do t'ju...

Horoskopi 01 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Do ta fshehni emocionalitetin tuaj këtë javë, do të dukeni të mpirë, por ndoshta do të jetë një strategji për...

Horoskopi 31 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Mund të mbështeteni në këtë ditë edhe sepse ekzistojnë zgjedhje të rëndësishme për të parë në të ardhmen! Duhet...

Horoskopi 28 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit, dita e sotme fillon pak ngadalë, por kjo është një shenjë që dinë...

Horoskopi 27 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Kushtet janë të mira, kështu që duhet të guxoni dhe të kritikoni ata që e vendosin veten në lojë përgjysmë....

Horoskopi 26 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Entuziazmi juaj po ju intereson shumë për një marrëveshje të fundit, mbajini këmbët në tokë dhe përpiquni të...

Horoskopi 22 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Hyrja e Hënës në aspektin disonant në Bricjap do të vendos theksin në disa probleme familjare që në një farë...

Horoskopi 21 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Do ndiheni të pakënaqur me karrierën tuaj aktuale sot. Ju duhet të planifikoni për një ndryshim dhe mund të...

Horoskopi 20 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Do të keni një shans të mirë suksesi nëse arrini vetëm të mbani një sjellje korrekte, të mos jeni impulsiv, të...

Horoskopi 19 gusht 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Vetëm sot mund të provoni përvoja të reja, thjesht për të provuar veten. Problemet për të cilat keni menduar të...

Home: Blog2

Modulo di iscrizione

Rimani aggiornato

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Iscriviti

CONTATTACI

Grazie per l'interesse dimostrato in Nina astro. Per maggiori informazioni, non esitare a contattarmi, ti risponderò appena possibile!

  • Facebook

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Contatti
bottom of page