top of page
Lenses

NINA ASTRO

Tutte le novità

Home: Benvenuto

Horoskopi 30 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Duhet të jeni të patëmetë në mënyrë që të plotësoni nevojën tuaj për të qenë në qendër të vëmendjes. Paratë në...

Horoskopi 29 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Beni hapa mbrapa sot, përpiquni të mos merrni në detaje që do ta bëjnë punën tuaj të komplikuar pa nevojë për...

Horoskopi 28 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Sot me siguri do të jeni fituesi në çdo situatë. Ju do të merrni pjesë aktive në atë që po ndodh rreth jush dhe...

Horoskopi 27 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ju do të jeni në gjendje të shkëlqyer, veçanërisht nëse i përkisni dekadës së tretë, të gatshëm për të trajtuar...

Horoskopi 26 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Nëse nuk mund ta bëni me logjikë dhe veprim, atëherë provojeni me intuitë. Pranimi i gjithçkaje që nuk mund të...

Horoskopi 23 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Më në fund jeni më të qetë, prandaj duhet të merrni vendime më pozitive në lidhje me angazhimet e radhës që...

Horoskopi 22 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ju keni rezerva të kuptueshme për një person që i përket grupit tuaj të punës. Mundohuni të thelloni disa tema,...

Horoskopi 21 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Një Hënë e bukur nuk mund të zgjidhë gjithçka, por shkëlqen në shenjën e optimizmit, Shigjetari, i veçantë për...

Horoskopi 20 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Fjalët e tua mund të ndryshojnë jetën tënde, pyetja që duhet ti bësh vetes është: çfarë dua të ndryshoj vërtet?...

Horoskopi 19 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ndoshta ka një person në jetën tuaj që është i përfshirë romantikisht me ju, shumë më tepër nga sa do ta kishit...

Horoskopi 13 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Shtimi i një elegance të vogël në jetën tuaj private është aktualisht përparësia juaj. Ndjeni që të jesh i...

Horoskopi 12 tetor 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ditë konvulsive, shumë konfuzion brenda dhe jashtë jush, ndaloni për një moment dhe vlerësoni situatën dhe më...

Horoskopi javor 5 tetor- 10 tetor

Dashi (21 mars- 20 prill) Sundimtari juaj Mars duke vallëzuar me Venusin ne fillim te javës e cila mund të shkaktojë një ndërhyrje...

Horoskopi 21 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Angazhimet e shumta që keni duhet të shpërndahen më mirë; nuk mund të prisni të arrini në vijën e finishit nëse...

Horoskopi 17 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Humori juaj i ulët ndikon në shëndetin tuaj. Do të vijnë ditë më të mira, mos u dekurajoni. Veçanërisht nëse...

Horoskopi 16 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Sot mund të ketë pak lodhje për shkak të angazhimeve të shumta të muajve të fundit. Merkuri i paqëndrueshëm...

Horoskopi 15 shtator 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Në mendje dhe zemër është ende verë, sot më shumë se kurrë: Hëna që bashkon Venusin në Luan dhe Marsin në...

Home: Blog2

Modulo di iscrizione

Rimani aggiornato

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Iscriviti

CONTATTACI

Grazie per l'interesse dimostrato in Nina astro. Per maggiori informazioni, non esitare a contattarmi, ti risponderò appena possibile!

  • Facebook

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Contatti
bottom of page