top of page

Horoskopi shtator 2020
Dashuria

Gjeste konkrete, kujdesi dhe vëmendja: kur fjalët nuk janë të mjaftueshme, synoni për gjërat thelbësore. Shtatori do t'ju befasojë me ndjenja pasionante, dëshira të forta dhe disa keqkuptime. Venusi ende në Gaforre, së shpejti do të kalojë në Luan dhe së bashku me Marsin në Dash do të shoqeroje kënaqësinë tuaj.


Nëse jeni beqar

Shumë besim tek ju, një zemër e tejmbushur nga emocione dhe një dëshirë e madhe për tu dashuruar: të gjitha kushtet janë të pranishme për të hapur rrugën për një dashuri të re. Vetëm një këshillë e vogël: kini kujdes nga keqkuptimet dhe bisedat e pabazuara.


Puna

Zakonisht shtatori ka një energji të veçantë, dinamike dhe synon programimin. Mërkuri në Virgjëreshë ju siguron një fillim të qetë dhe të gjallë të muajit, i dobishëm për planifikimin e qëllimeve tuaja, rregullimin e mirë të projekteve dhe dërgesave ose zgjerimin e gamës tuaj të kontaktit. Perspektivat tuaja, ekonomike dhe karriera (mbështetur nga Jupiteri, Saturni, Neptuni dhe Urani) duken premtuese në të gjithë bordin.


Mirëqenia

Eshte muaji i qëllimeve të mira! Dhe me rezultate të mira: Marsi në Dash dhe Venusi në Luan do të hartojnë një kohë të shkëlqyeshme për t'u marrë me aktivitet fizik, për t'u kujdesur për bukurinë e lëkurës, flokëve dhe pamjen tuaj në përgjithësi.
Dashuria

Shtatori hap dyert për një atmosferë të bashkëfajësisë së gazuar, midis emocioneve pozitive dhe dëshirës për të vepruar për të rritur mirëqenien materiale të çiftit. Marrëveshja funksionon mirë, të paktën për sa kohë që udhëtoni në valën dashamirëse të Merkurit dhe Venusit në fillim të muajit. Dhe pastaj? Pastaj Venusi shkon ne Luan dhe ju mund të përqendroni të gjitha energjitë tuaja emocionale në projekte në vazhdim.


Nëse jeni beqar

Nuk duket si një kohë shumë inkurajuese për dashuri. Sidoqoftë, kurrë mos thuaj kurrë: një qëndrim i dobishëm dhe pozitiv ka fuqinë të thërrasë ngjarje po aq pozitive! Vetëm kini kujdes të mos lejoni ndërhyrje të familjes në zgjedhjet tuaja.


Puna

Zakonisht shtatori ka një energji të veçantë, dinamike dhe synon programimin. Mërkuri në Virgjëreshë ju siguron një fillim të qetë dhe të gjallë të muajit, i dobishëm për planifikimin e qëllimeve tuaja, rregullimin e mirë të projekteve dhe dërgesave ose zgjerimin e diapazonit tuaj të kontaktit. Perspektivat tuaja, ekonomike dhe karriera (mbështetur nga Jupiteri, Saturni, Neptuni dhe Urani) duken premtuese në të gjithë bordin.


Mirëqenia

Një kalendar i zënë! Vitalitet i mirë (Dielli në Virgjëreshë) por mos prisni të pamundurën nga vetja. Shtatori do të rrjedhë këndshëm për shëndetin tuaj, por do të përfshijë rrezikun (shumë të evitueshëm) të vendosjes së shumte te mishit në zjarr, me pasojë që ju të hidheni kokë e këmbë në angazhimet e rendit të ditës duke lënë pas dore nevojat tuaja.
Dashuria

Bashkëpunim i lehtë, ironi në majë të buzëve dhe një dritë e fortë në sy, më elokuente se shumë fjalime: Shtatori lëshon premtime intriguese. Ndoshta nuk do të fillojë ashtu si në ëndrrat tuaja (Merkuri në Virgjëreshë deri në 5) por vala tronditëse e ndjenjave të ndezura nga Marsi dhe Venusi (nga 7 në Luan) do të anulojë çdo pasiguri të mbetur.


Nëse jeni beqar

Parajsa hap fishekët e saj më të mirë në shtator! Transite të bukura për t'ju uruar një histori përmbushëse që korrespondon me nevojat tuaja emocionale. Përfshihuni me besim dhe lini derën e zemrës tuaj hapur: kush e di, ndoshta është koha e duhur.


Puna

Prisni me padurim për të arritur qëllimet tuaja? Marsi në Dash mund të ketë një efekt super dinamik në shkathtësinë tuaj. Sidoqoftë, në fillim të Shtatorit (Mërkuri në Virgjëreshë), mund të dëshironi të ngadalësoni dhe të merrni kohën tuaj për të vlerësuar plotësisht secilën perspektivë.


Mirëqenia

Muaji do të hapë portat e shëndetit për të pasuruar vizionin tuaj për atë që ju ndihmon të ndiheni vërtet mirë. Duket e qartë, por sa herë e keni tërhequr litarin duke injoruar thirrjet e trupit që ju kërkoi të ngadalësoni?
Dashuria

Mbërrin shtatori, plot me kërkesa të jashtme për të menaxhuar (punën, familjen) dhe për t'u pajtuar me nevojat e çiftit. Një shteg nganjëherë një mundësi për të ripërtërirë mirëkuptimin dhe për të parë të ardhmen me sy të ndryshëm, dhe vetem keshtu dashuria do jete ne ngritje. Marsi në Dash plus Jupiteri, Plutoni dhe Saturni tek Bricjapi duan shumë nga ju, por ata mund të jene pak doreshtrenguar drejt jush!


Nëse jeni beqar

Në shtator, në katalogun e dashurive, do të gjeni propozime të ndryshme dhe interesante, por të bashkuar nga situata të komplikuara për t'u menaxhuar: për shkak të ndryshimit (të moshës ose kulturës), nga fëmijët e marrëdhënieve të mëparshme ose nga gjykimi i jashtëm.


Puna

Vendosni lundruesin tuaj në kujdesin maksimal dhe jini të gatshëm të lundroni në te, sipas të gjitha gjasave, do jene ujëra të ashpra. Kalimet në horizont janë sfiduese (disonancat e Marsit, Saturnit, Jupiterit dhe Merkurit në pjesën qendrore) të cilat sugjerojnë të vlerësohen me kujdes ambiciet, kërkesat dhe rrethanat. Ju do të jeni në gjendje të mbështeteni në një gjykim racional dhe konkret në fillim të muajit (Mërkuri në Virgjëreshë) dhe krijimtarinë tuaj, një burim i domosdoshëm për zgjidhjen e problemeve dhe dallimin nga konkurrenca.


Mirëqenia

Gdhendni pak kohë për t'iu kushtuar mirëqenies tuaj, këtu është sfida e shtatorit. Kërkesat e ngutshme nga të gjitha anët, grimca nën thembra dhe pak zemërimi themelor nuk do t'ju ndihmojnë. Nëse Dielli në Virgjëreshë do te jete ai qe do të kujdeset për mbajtjen e ekuilibrit të forcave tuaja, megjithatë, do të duhet të kujdeseni dhe ju per veten.
Dashuria

Pertej besimit! Qielli do të mirëpresë kërkesat tuaja me dashuri dhe me krahëhapur. Transitet flasin vetë: te Marsi gjithmonë në Dash (entuziazëm, dinamizëm, pasion), do të ketë favorizimet e Venusit tek Luani (ndjenja pozitive) dhe ato të Mërkurit në Peshore (harmoni mendore, dialog i rrjedhshëm).


Nëse jeni beqar

Qielli i mrekullueshëm i shtatorit magjeps shqisat dhe magjeps zemrën: nevoja juaj për të jetuar një histori dashurie përmbushëse dhe intensive është e fortë dhe shanset tuaja janë gjithashtu të shkëlqyera. Vlerësoni mirë kandidatët dhe përfshiuni me besim.


Puna

Shtatori do të shoqërojë me një dorë të fortë rihapjen e pozicionit tuaj dhe forcën e dizajnit. Merita e Marsit, gjithmonë dinamike tek Dashi, dhe gjithashtu meritë e Merkurit, e cila sa më shpejt që kalon në Peshore do ta bëjë komunikimin tuaj efikas dhe të përpiktë. Atëherë do të keni një bindje të shkëlqyeshme për të ilustruar idetë tuaja.


Mirëqenia

Marsi në Dash, ose me mire njëqind për qind energji! Shkalla e fortë dhe forca do t'ju shoqërojnë gjatë këtyre ditëve të vona të verës. Një justifikim i shkëlqyeshëm për t'iu përkushtuar palestrës tuaj ose për të shijuar kënaqësitë e jetës siç ju pëlqen pasi keni pritur për detyrat tuaja.
Dashuria

Një periudhë e qëndrueshme dhe qetësuese, e mbrojtur nga lëkundjet dhe goditjet dhe me aftësinë për t'u përqëndruar në çështjet materiale dhe projektet që janë më të rëndësishme për ju. Jo keq premtimet e shtatorit, të cilat do t'ju befasojnë duke luftuar me ndjenja pozitive (Venusi në Gaforre deri në dt 6) dhe një harmoni mendore e qartë (Mërkuri në Virgjëreshë deri në dt 5).


Nëse jeni beqar

Pak gjykim dhe pak kompromis akut dhe përparësi ndaj projekteve personale: për të hyrë në zemrën tuaj do t'ju duhet të përballeni me një ekzaminim të rëndë. Për më tepër, ky qëndrim përfshin përparësi të dukshme, të tilla si ajo e papërfillshme për të shmangur zhgënjimin.


Puna

Ju e dini se çfarë doni dhe dini si ta përdorni kohën në favorin tuaj: në punë, zgjedhjet tuaja janë pa të meta. Dhe rezultatet nuk do të mungojnë aspak. Shtatori do të fillojë mirë, falë Merkurit tek Virgjëresha i cili do ju bëjë efikas dhe të përpiktë. Prandaj mund të përfundoni një projekt të veçantë ose të përballeni me sukses me një intervistë, ose ta mbani pozicionin e arritur të qëndrueshëm.


Mirëqenia

Një vitalitet i mirë dhe një gjendje shpirtërore serafike, garancitë më të mira për mirëqenien! Ju do të kujdeseni për shëndetin tuaj me inteligjencë dhe ekuilibër, që do të thotë të dini të hiqni dorë nga diçka kur është e nevojshme, por pa sakrifica të panevojshme, shpesh vetëm kundërproduktive.
Dashuria

Gjithçka kalon. Sa e vërtetë është kjo do të tregohet nga qielli i shtatorit, ende me re në fillim, por gjithnjë e më inkurajuese më vonë. Venusi në Gaforre dhe Marsi në Dash do të testojne durimin tuaj me mosmarrëveshjet dhe pengesat e llojeve të ndryshme. Por, sapoVenusi të kalojë te Luani dhe Mërkuri në Peshore do të gjeni forcën për të reaguar, të frymëzuar nga ndjenjat konstruktive, dhe aftësitë tuaja të komunikimit, asistentin më të mirë për të sqaruar çdo arsye për konflikt.


Nëse jeni beqar

Shtatori rinis dëshirat, përkëdhel zemrën dhe gjykon ëndrrat. Por deri tani ju jeni rritur dhe nuk besoni më në përralla: nëse, siç duket, shkëndija shkaktohet dhe ju e përjetoni këtë tërheqje me romancë, përsëri qëndroni me këmbë në tokë.


Puna

Çdo mëngjes një Peshore zgjohet dhe e di që do të duhet të vrapojë më shpejt se sa ora. Ritmet e ngutshme dhe ndonjëherë rraskapitëse, të diktuara nga disonancat e Marsit në Dash, Saturnit dhe Jupiterit në Bricjap, në shtator, megjithatë, do t'ju gjejnë në vijën e fillimit pa hezitim. Merita e Merkurit që nga Peshorja do ta bëjë mendjen të shpejtë dhe reagimet me mend. Përqendrimi dhe komunikimi, këtu janë flamurtarët tuaj këtë muaj që mund t'i përdorni për ta bërë rutinën tuaj më të butë ose për të zhvilluar një projekt të veçantë.


Mirëqenia

Bateri të pakta dhe njëmijë angazhime që ju presin: një kombinim për t'u përballur me respekt për nevojat tuaja dhe me një majë dinakërie. Fatkeqësisht shtatori, me Marsin në Dash dhe Diellin jane neutral për pjesën më të madhe të muajit, mund të testoje durimin tuaj ndaj lodhjes.
Dashuria

Kjo ndjenjë e bukur ia ktheu dashurinë! Debutimi në Shtator ju premton një bashkëpunim të mrekullueshëm, të ndërthurur me emocione dhe qëllime të përbashkëta, siç dëshirojnë Venusi tek Gafforrja dhe Mërkuri tek Virgjëresha. Me këto premisa, plus gjithë besimin e frymëzuar nga emrat e mëdhenj të Zodiakut (Saturni, Jupiteri, Plutoni dhe Neptuni), si nuk mund të imagjinojmë një hap cilësor për çiftin?


Nëse jeni beqar

Shtatori mund t'ju befasojë me një uri të fortë për jetën, për përvoja emocionuese, për dashuri. Ju do të dëshironit një person të aftë të zhytet në thellësitë e zemrës pa frikë. Nëse e gjeni, me të vërtetë do të bëni gjithçka për të mos e lënë të shkojë larg!


Puna

Mirëmbajtja e pozicioneve të fituara dhe vlerësimi i perspektivave të reja: këto janë qëllimet e mira në axhendën e shtatorit. Kuadri astral që do të mbështesë qëllimet tuaja, është i fortë dhe i mbarë: racionaliteti dhe konkretësia (Saturni), kreativiteti dhe takti në marrëdhëniet (Neptuni), qëndrueshmëria dhe karizma (Plutoni) plus një majë e fatit (Jupiteri), e cila në praktikë do të përkthehet në një sens te shkëlqyeshëm i mundësive.


Mirëqenia

Shtatori hap axhendën e qëllimeve të mira mbi temën e mirëqenies dhe të aftësisë. Sipas të gjitha gjasave, ju do të dëshironi të angazhoheni më shumë në këtë drejtim, të praktikoni sporte, për shembull, ose të kujdeseni më mirë ne të ushqyer, siç do të dëshironte Marsi (në sektorin tuaj të kujdesit për trupin tuaj).
Dashuria

Një qëndrim proaktiv dhe shumë entuziazëm: kjo është ajo që duhet për të fshirë butësinë e rutinës si pluhuri. Marsi në Dash ju ofron një ngarkesë të pabesueshme të energjisë, të dobishme për burimin e bezdisjeve të vogla, fillestare, të jetës së përditshme (Mërkuri në Virgjëreshë). Por shtatori ju sjell mbi të gjitha gjallëri dhe ndjenja të veçanta, siç do të dëshirojnë Mërkuri tek Peshorja (nga dt 6) dhe Venusi te Luani (nga dt 7).


Nëse jeni beqar

Transitet e shtatorit duken idealët për tu dashuruar. Pra, në mungesë të indikacioneve të forta të kundërta në tabelën tuaj të Lindjes, duket shumë e mundshme që nuk do të prisni shume të përfshiheni në një histori të re. Urimet më të mira!


Puna

Hapni axhendën e qëllimeve të mira dhe shkruani qëllimet tuaja. Një besim i fortë në të ardhmen, bazuar në vetëdijen për burimet dhe aftësitë tuaja reale, do t'ju lejojë të hapni rrugën për rrethana premtuese, të destinuara për të përmbushur pritjet tuaja në një periudhë afatmesme dhe afatgjatë. Një koncept i përgjithshëm që do të duhet të zbatoni për gjendjen tuaj të veçantë.


Mirëqenia

Një muaj plot premtime mirëqenieje! Marsi do t'ju sigurojë vendosmërinë e nevojshme për të rifilluar përfshirjen në zakone të mira, veçanërisht në aktivitetin fizik, të favorizuar nga energjia dhe grinta që ju jep planeti. Energjia mendore është gjithashtu e mirë (me Mërkurin në Peshore) dhe perspektiva të shkëlqyera për t'u kujdesur për bukurinë dhe shëndetin tuaj (Venusi në Luan).
Dashuria

Sa shumë gjëra për të menduar! Shtatori ju imponon një ritëm frenetik që do të provojë qetësinë e çiftit. Ndoshta për këtë arsye, ju dhe partneri juaj prekeni vetëm nga çështje të jashtme (strehimi, familja, puna). Shumë keq, megjithatë, Marsi në Dash do të punojë për tolerancën, duke u bashkuar së pari me Venusin në Gaforre, pastaj me Merkurin në Peshore.


Nëse jeni beqar

Nëse një dashuri e re shfaqet në shtator, mund t'ju befasojë. Për intensitetin, për sfidat që do të sjellë, për ndryshimin që mund të shkaktojë tek ju. Ndoshta përvoja të papritura, por përsëri pozitive për rritjen tuaj.


Puna

Ora astrale shënon kohën për të mbajtur pozicione të qëndrueshme. Me Mërkurin në Virgjëreshë do të filloni mirë muajin, por nga dita e 6-të, tek Peshorja, fillon një fazë komplekse, për tu përballur menjëherë dhe me maturi. Nëse keni ndërmarrë një iniciativë të veçantë, lindin pengesa të papritura. Nëse bëni ndonjë punë të përditshme, kontrolloni saktësinë dhe shikoni reagimet tuaja, qëndroni larg konflikteve dhe qëndrimeve (Marsi në Dash).


Mirëqenia

Mos i harxhoni energjitë tuaja! Dielli në Virgjëreshë do t’ju ​​sigurojë një gjallëri të mjaftueshme fizike, por me Mërkurin dhe Marsin disonant mund të harroni se keni nevojë për pushim. Shtatori do të sjellë disa sfida, dhe ndërsa trupi dhe mendja juaj përgatiten të përballen me to, mos harroni se ekuilibri dhe maturia mund t'ju mbrojnë nga stresi.
Dashuria

Çfarë gjallërie! Ju do të përparoni të pasionuar dhe të pandalshëm, me zemrën plot energji dhe mendjen në gjallëri. Merkuri nga 6-ta dhe Marsi do t'ju japë meritat; ato do të nënkuptojnë planifikimin e vazhdueshëm, ndarjen, dëshirën për të biseduar dhe eksperimentuar, për të pyetur dhe rinovuar. Ndonjëherë, megjithatë, eshte dhe thjesht për hir të ndryshimit dhe të qenit në gjendje të përjetoni drithërimin e eksitimit, siç tregohet nga disonancat në progres (Venusi nga dt 7).


Nëse jeni beqar

Mundësi të shijshme për tu dashuruar! Në shtator, mund të mos duhet shumë për të ndezur siguresën. Një vështrim i guxuar, një shaka me mend, një gjest solidariteti që do t'ju zbulojë se ai që keni përpara është personi i duhur për ju.


Puna

Çfarë është gjeniu? Intuita, shikimi dhe shpejtësia e ekzekutimit. Të gjitha dhuratat që në shtator do t'ju jepen bujarisht nga Marsi në Dash dhe Merkuri në Peshore. Një duet shumë efikas që do t’i bëjë reagimet tuaja të gatshme, do të prishë idetë tuaja dhe komunikimin e drejtpërdrejtë dhe efektiv. Ndoshta nuk do të shpikni ndonje gje per Çmimin Nobel por, nëse punoni shumë, mund të përmirësoni shumë situata në mjedisin ku punoni ose të rifilloni biznesin tuaj.


Mirëqenia

Nëse do të kishte një bankë energjie, si dhe një bankë gjaku, mund ta dhuronit bujarisht pa pasur frikë se do të përfundonit me bateri të zbrazëta! Sidoqoftë ju me siguri mund të bëni diçka për të grumbulluar këtë periudhë të shkëlqyeshme. Aktiviteti fizik, ushqimi, eliminimi i zakoneve të këqija që ndikojnë në shëndet
Dashuria

Shtatori shfaqet i buzëqeshur, midis premtimit të ëmbël të harmonisë së mirë emocionale dhe përleshjeve verbale që kalojnë. Atëherë e përditshmja do të tërheqë vëmendjen tuaj dhe ju do të mendoni vetëm për përcaktimin dhe trajtimin e projekteve të vendosura së bashku me partnerin tuaj. Kështu do të jetë Qielli juaj, stimulues dhe shumë i gjallë në fillim të muajit (Venusi në Gaforre deri në dt 6 dhe Mërkuri në Virgjëreshë deri në dt 5), pas kesaj do jete mjaft i zakonshëm.


Nëse jeni beqar

A jeni një person romantik, me kokën në re? Ndoshta, por nëse e dëshironi në shtator, mund të përqendroheni në karrierë ose në jetën private dhe të lini në ëndërr ëndrrat tuaja të dashurisë: nëse ndodh, nuk do të tërhiqeni. Përndryshe, durim. Pa probleme.


Puna

Një ndryshim kërkon planifikim dhe vlerësim të kujdesshëm të burimeve, jo vetëm mundësinë e duhur për t'u shfrytëzuar gjatë fluturimit. Shtatori duket ideal për të vazhduar në vazhdën e asaj që është përcaktuar më sipër, për të korrur përfitimet dhe për të planifikuar. Përkundër disa vonesave të mundshme fillestare ose keqkuptimeve (Mërkuri në kundërshtim deri në dt 5) pozicioni juaj përfiton nga tranzitet e favorshëm për stabilitet (Saturni tek Bricjapi) dhe për të reflektuar mbi çdo ndryshim të rrjedhes.


Mirëqenia

Jo në majë, por as në tapet! Në shtator, Dielli në Virgjëreshë nuk ju inkurajon dhe vitaliteti juaj mund të mos shkëlqejë përmes gjallërimit. Me angazhime në horizont, pra, menaxhimi inteligjent i burimeve tuaja fizike dhe mendore do të jetë thelbësor për t'ju garantuar një fazë të mirëqenies së plotë.

135 visualizzazioni0 commenti

Post recenti

Mostra tutti

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page