top of page

Horoskopi 2021 Peshqit

Midis reflektimit dhe veprimit, ju pret një vit fitimprurës

Ajer rinovimit! 2021 do të vihet në lëvizje ngadalë, ndoshta duke ju dhënë përshtypjen se disa situata ende nuk janë pjekur, por do ta kuptoni vetem atehere kur endrrat tuaja jane tashme te realizuara.


Kreativiteti, intuita, ndjeshmëria: këto janë fjalët kyçe që do të përcaktojnë stilin tuaj dhe të cilat mund t'ju çojnë të jeni një nga shenjat më të preferuara këtë vit.


Sepse do të jeni fleksibël, sepse do të dini të përshtateni, sepse nuk do të ndaleni para pengesave, por do t’i silleni rreth tyre siç bën uji kur rrjedh në një lumë. Me pak fjalë, ju do të jeni të pajisur për gjithçka.


Kjo nuk do të thotë që nuk do të ankoheni, nuk do të dekurajoheni dhe që herë pas here nuk do të bëni fytyra të trishtuara: por është pjesë e karakterit tuaj.

Përdorni mirë burimet tuaja, sepse një ndjeshmëri e tillë është një dhuratë.


Dashuria

Tërheqja do të jetë përbërësi kryesor i dashurisë në këtë 2021 për Peshqit dhe do të jetë e vështirë ta dallosh atë nga miqësia. Ngarkesa pozitive që do të karakterizojë të lindurit me shenjën do të jetë njësoj një konstante në të dy marrëdhëniet, si të dashurisë ashtu edhe të miqësisë. Venusi dhe Marsi ofrojnë në këtë drejtim njohje tërheqëse dhe të dashura midis kontakteve të reja në fillim të vitit, të cilat do të vazhdojnë në muajt vijues dhe me të cilët sigurisht do të ketë një mirëkuptim. Dashuria në kuptimin e vërtetë të fjalës do të lulëzojë kur ajo të bëhet bashkëpunim, identitet i pikëpamjeve, stimul i fortë dhe intensiv për jetën në çift. Ata që jetojnë në një marrëdhënie do të bëjnë çdo përpjekje për të harmonizuar marrëdhënien dhe do ta bëjnë veten më të disponueshëm për partnerin e tyre.


Beqarët që janë më të gatshëm të bëjnë një ndeshje të mirë do të jenë në gjendje të zgjerojnë rrethin e tyre të të njohurve. Urani në shenjën Dashi, i ndikuar nga Jupiteri, lejon goditje të vërtetë rrufe dhe situata të veçanta në të cilat dialogu kthehet në intimitet të shijshëm. Muajt ​​e parë të vitit do të jenë shumë të gjallë për të gjithë, të ndjekur nga një pranverë më e relaksuar, por me ardhjen e verës takimet do të shumëfishohen dhe madje edhe ata që ishin të prirur mirë të qëndrojnë të lirë do të gjejnë një pikë tjetër. pikë referimi për t'i dhënë hov impulseve dhe pasioneve të dikujt.


Puna

Një vit jo shumë shqetësues në frontin e punës: 2021 për Peshqit sjell qartësi idesh dhe organizim të shkëlqyeshëm, falë një planeti si Urani që ka rritur aftësinë tuaj për të krijuar një aset më teknik në çdo situatë. Për të lehtësuar gjithçka është gjithashtu pozicioni i Jupiterit në Akrep i cili ju nxit të nisni veten gjithashtu drejt iniciativave të rrezikshme por veçanërisht të favorshme. Rezultati do të jetë një aspekt financiar me zhvillim intensiv dhe në një farë mënyre i papritur. Kontaktet që vendosni do t'ju inkurajojnë të shprehni lirisht personalitetin dhe talentet tuaja. Neptuni do të sugjerojë mënyrën më të mirë për të shfrytëzuar potencialin që zotëroni, ndërsa Saturni e bën punën funksionale dhe të përshtatshme për qëndrimet tuaja. Ju do të përgatisni me përpikmëri terrenin për iniciativa të reja fituese, të cilat do t'i zbatoni me aftësi të jashtëzakonshme sipërmarrëse. Përveç kësaj, marrëdhëniet shoqërore të ndërmarra do t'ju ndihmojnë të gjeni drejtime interesante dhe madje edhe ata që kërkojnë një punë do të gjejnë atë që kërkojnë.


Prandaj do të ketë shumë mundësi për të demonstruar qëndrueshmëri dhe largpamësi dhe nuk do të shqetësoheni nëse ka vonesa ose rënie të performancës. Saturni dhe Neptuni do të punojnë për të kapërcyer në mënyrë të shkëlqyeshme edhe fazën e lodhjes dhe demotivimit dhe pasi të përfundojë rikuperimi do të jetë më mirë dhe do të ketë efekte të pabesueshme. Më në fund, për Peshqit do të jetë një vit me bollëk edhe për sa i përket parave: Jupiteri pozitiv do të sjellë likuiditet dhe të ardhura të shkëlqyera dhe pozicioni në Akrep sugjeron që ju të mund të ndërmerrni disa rreziqe dhe të rrezikoni investime për të arritur sigurinë ekonomike. Periudha është sigurisht një nga më të lulëzuara dhe kufizimet do të jenë vetëm kujtimet e së kaluarës, ju mund të kënaqeni me zakone që keni hequr dorë për një kohë të gjatë dhe që tani mund t'i përballoni.

406 visualizzazioni0 commenti

Post recenti

Mostra tutti

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page