top of page

Horoskopi 2021 Akrepi

2021 është një vit i zgjidhjeve për te lindurit ne Akrep dhe shumë probleme që janë zvarritur për disa kohë do të zgjidhen përfundimisht. Të dashur miq Akrep: Mbrojtja e Jupiterit përcjell lumturi dhe gëzim dhe shtytja e Uranit tek Dashi është prova se yjet kanë shumë simpati për ju. Plutoni do t'ju drejtojë me shumë mjeshtëri dhe do të kujdeset për ju, duke ju bërë më karizmatik dhe autoritare në menaxhimin e marrëdhënieve me të tjerët. Përveç kësaj, kjo do të rrënjosë tek të lindurit e shenjës atë majë guximi dhe paskrupulliteti që do të jetë shtysë për të përmirësuar performancën financiare.


Ky është një vit veçanërisht i mirë për të ndjekur pritjet tuaja. Me një këmbëngulje të caktuar do të jeni në gjendje të gjeni këmbëngulje, ekuilibër dhe siguri profesionale. Nga ana tjetër, Neptuni do ta bëjë jetën tuaj në shtëpi të komplikuar, por ai do të heqë disa zakone të gabuara që nuk do të jenë pjesë e stilit tuaj të ri të jetesës. Planetët janë të mendimit se falë zgjerimit dhe miqësive të reja, biznesi gjithashtu do të përfitojë. Gjatë vitit do të keni shumë mundësi për të demonstruar aftësitë tuaja dhe do të jeni në gjendje të tregoni veten sa më mirë të aftësive tuaja. Një projekt në vazhdim do të ketë çdo mundësi për të marrë hov. Me pak fjalë, ju i keni të gjitha mundesite për të pohuar veten dhe për të filluar një rrugë, rezultati i së cilës mund të jetë vetëm pozitiv.


Dashuria

Xhelozia mund të mbizotërojë Akrepin nga fillimi i vitit 2021. Një partner që nuk e pranon suksesin, karakteri estrovers te tjetrit që fiton dhe tërheq simpati dhe njohje të reja mund të jetë i rëndë për disa nga shenjat. Tensionet astrale do të depërtojnë në jetën e një çifti dhe do të shkaktojnë keqkuptime që do të tejkalojnë çdo imagjinatë të mundshme. Yjet rekomandojnë të adoptojnë një lloj tjetër qëndrimi, më pak të inatosur dhe më të prirur për të kuptuar çështjet familjare, por duke e mbajtur xhelozinë mënjanë. Kjo nuk do të thotë që ne nuk duhet ta ngremë rojën tonë, përkundrazi! Sidoqoftë, kontrollimi nuk do të thotë mbytje dhe nëse jeni në çift, do të ishte më mirë të shprehnit mendimin tuaj sesa të pushtoni sferën e partnerit me grindje dhe argumente.


Pra, ndërthuri mendimet e tua, prano gabimet e tua dhe nëse je i vendosur të përfshihesh edhe më shumë në marrëdhënien tënde, vazhdo për këtë. Ndryshimi i qëndrimit tuaj mund të kënaqë vetëm partnerin tuaj dhe mund të shkaktojë arritjen e qëllimeve të rëndësishme të tilla si martesa ose bashkëjetesa. Pas muajve të parë disi të stuhishëm të vitit, do të gjeni një farë harmonie në pranverë, kohën e vitit kur distancat me gjysmën tuaj tjetër do të shkurtohen. Realiteti ditor më në fund do të karakterizohet nga një kontekst i kënaqshëm dhe shumë i ëmbël, i cili do të shohë kulmin e saj në muajt e verës, por do të duhet të eleminoni nga zemra juaj flirtet dhe aventurat që mund t'ju tërheqin vetëm vëmendjen. Ata që dëshirojnë do të jenë në gjendje të mbrojnë marrëdhënien e çiftit nga çdo rrezik dhe ta bazojnë atë në të njëjtat aspirata dhe dëshira. Nëse jeni beqar, jeni gjithmonë shumë selektiv në kriteret tuaja por shumë më reflektues në impulset tuaja. Dashuria në këtë vit do të jetë një ndjenjë e domosdoshme për Akrepët, të cilët do të bëjnë gjithçka për të mos e humbur atë dhe madje edhe beqarët nuk do të lejojnë që shoku i tyre i shpirtit të shpëtojë kur ta gjejnë atë. Sidoqoftë, për të gjithë është një vit plot mundësi, veçanërisht për ata që nuk mund të jetojnë pa dashuri dhe duan ta gjejnë me çdo kusht!


Shendeti

Ju do të filloni vitin e ri 2021 me vullnetin e vendosur për të rregulluar problemet e vogla që kanë penguar mirëqenien tuaj fizike. Do të lini pas një periudhë në të cilën keni manifestuar pak energji dhe gjallëri, të cilën tani do t'ju duhet absolutisht të rifitoni për t'u përballur me muajt e parë të vitit. Para së gjithash, argëtohuni dhe filloni të dilni me miq të rinj për të qetësuar mendjen dhe gjithashtu të sillni përfitime në trup. Më shumë angazhim shoqëror do t'ju ndihmojë të keni më shumë besim në aftësitë tuaja.

Për të qëndruar në formë, merrni iniciativën dhe vendosni një disiplinë të rreptë për sa i përket stilit të jetës. Asnjë teprim i çfarëdo lloji, as në ushqim dhe as në punë, në të vërtetë mësoni të bëni një relaksim për të praktikuar aktivitet fizik dhe për të shkundur stresin dhe lodhjen.


Puna

Nga fillimi i vitit 2021 Jupiteri dhe Plutoni konfirmojnë mundësi të mëdha për të marrë fitime të reja, një temë interesante për veshët tuaj. Të lindurit e shenjës do të jenë në gjendje të pretendojnë një rol që u takon atyre me të drejtë, por që ende nuk është njohur nga inercia ose neglizhenca. Sektori profesional në të cilin ju operoni do të pësojë shumë transformime, të cilat do të ndodhin gjatë gjithë vitit 2021. Jupiteri, i vetëdijshëm për aftësitë tuaja, ju inkurajon të ndiqni kërkesat tuaja, të cilat në thelb nuk janë asgjë më shumë sesa njohja e aftësive që ti zoteron


Plutoni sugjeron qartë që ju mund të kërkoni më shumë dhe se lidhja juaj e punës ju lejon të ngritni kërkesat. Ju do të demonstroni një ndjenjë të shkëlqyer të organizimit, do të dini të menaxhoni kohën tuaj dhe nuk do të shpërqendroheni. Disa vendas të Akrepit madje mund të kërkojnë autonomi më të madhe të punës sesa ajo aktuale, e cila do t'i lejojë ata të marrin kënaqësi më të madhe profesionale dhe ekonomike. Qëndrimi juaj mund të duket mjaft i ngurtë dhe i pacipë për disa kolegë, por do të vlerësohet shumë nga kolegët profesionistë të cilët do të ndjekin shembullin tuaj. Në fakt, ju keni fituar vlerësimin e publikut, gjithmonë jepni më të mirën nga vetja juaj dhe juaji është thjesht një reagim për diçka që ju takon.


299 visualizzazioni0 commenti

Post recenti

Mostra tutti

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page