top of page
Lenses

NINA ASTRO

Tutte le novità

Home: Benvenuto

Horoskopi per fundjaven 02-04 prill

Dashi (21 mars- 20 prill) Fundjavë Pashkësh, me disa projekte të mbërthyera dhe një dëshirë të madhe për një frymë të freskët! Më mirë të...

Horoskopi 29 mars 2020

Dashi (21 mars- 20 prill) Ju do ta ndjeni veten përsëri duke lulëzuar, duke marrë gjithnjë e më shumë hijeshi dhe besim në mundësitë...

Horoskopi per fundjaven 27-28 mars

Dashi (21 mars- 20 prill) Dashuri dhe pasion: një kombinim që mund të ju bëjë të vendosni një buzëqeshje të lumtur në fytyrën tuaj. Nëse...

Horoskopi 25 mars 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Ditë të ëmbla në fushën sentimentale. Momente të mrekullueshme në dashuri. Shtë një kohë e mirë për të filluar...

Horoskopi 24 mars 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Ju nuk mund ta shpallni veten fitues në fushën tuaj derisa konkurrentët të dalin në pension ose të pranojnë...

Horoskopi 23 Mars 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Edhe nëse mendoni se po bëni më të mirën tuaj, mos harroni të merrni parasysh pasojat e veprimeve tuaja mbi të...

Horoskopi per fundjaven 20-21 Mars

Dashi (21 mars- 20 prill) Koha e festimit! Pranvera ka mbërritur edhe tek ju, jeni gati për të mbyllur një cikël dhe për të hapur një të...

Horoskopi 17 mars 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Disa situata sentimentale që dukeshin shumë të komplikuara mund të kthehen papritmas në të mirë. Sot askush nuk...

Horoskopi 16 mars 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) A është koha për disa pazar? Nëse keni kohë (dhe para), yjet ju këshillojnë t’i jepni një prekje të veçantë...

Horoskopi 26 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Hëna është në një aspekt të mirë dhe kjo do ta ndihmojë dashin në këtë ditë. Keni gjithnjë e më shumë dëshirën...

Horoskopi 25 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Ndonjëherë situatat që mbivendosen gjatë ditës suaj do t'ju bëjnë të harroni ato që kanë ndodhur në mëngjes.Në...

Horoskopi 24 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Një argument mund të ndezë një reagim të pakontrollueshëm në ju. Në dashuri nuk do të jeni në të mirën tuaj:...

Horoskopi 23 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Bëni kujdes kur ngasni makinën dhe administroni para. Jini të kujdesshëm në menaxhimin financiar. A e lejoni...

Horoskopi 22 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Momentet më të ëmbla në dashuri. Eshtë një kohë e mirë për të filluar një punë ose për të ndjekur një hobi; dhe...

Horoskopi 18 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Mos kurseni veten në ndjenja, ato sjellin vetëm emocione të bukura për t’u mbajtur mend. Për habinë tuaj në...

Horoskopi 17 shkurt 2021

Dashi (21 mars- 20 prill) Situatë e shkëlqyeshme në sferën e dashurisë për ata që kanë lindur në fund të shenjës. Në dashuri do të jeni...

Home: Blog2

Modulo di iscrizione

Rimani aggiornato

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Iscriviti

CONTATTACI

Grazie per l'interesse dimostrato in Nina astro. Per maggiori informazioni, non esitare a contattarmi, ti risponderò appena possibile!

  • Facebook

Il tuo modulo è stato inviato!

Home: Contatti
bottom of page